24 september 2016, om 13:00, Muziekgebouw, Heuvel 140, 5611 DK Eindhoven | Muziekgebouw, Heuvel 140, 5611 DK Eindhoven

Politieke Ledenraad

We beginnen de dag met rondetafelgesprekken waarbij we vijf actuele onderwerpen verder uitdiepen.

• Turkije: de situatie daar, de gevolgen hier
• Europa na de Brexit
• Prettig samenleven in de wijk
• Geen kind in armoede
• Een zekere oude dag: pensioen

We behandelen op deze Politieke Ledenraad de moties die jij als lid kunt indienen in de LedenKamer, dat kan van woensdag 7 september tot donderdag 15 september om 10.00 uur.

Indienen en steun vergaren kan via de link die je hebt gekregen in de mail van Hans Spekman op woesndag 7 september.

Als jouw voorstel op genoeg steun kan rekenen (>70 steunverklaring) wordt het per enquête voorgelegd aan alle leden, oftewel het Stemlokaal van zaterdag 17 september tot vrijdag 23 september 10.00u. Wanneer uit het Stemlokaal blijkt dat de meeste leden voor of juist tegen een voorstel zijn en er geen redenen zijn om het voorstel verder te bespreken, dan is dat officieel door de PvdA besloten. Over voorstellen waarover de meningen meer zijn verdeeld, discussiëren en stemmen we vervolgens vanuit de zaal, of gewoon vanuit je luie stoel via computer, tablet of telefoon! Gewoon de livestream volgen en stemmen via PvdAstemt.

Als je naar de Politieke Ledenraad komt en niet over een geschikt apparaat beschikt om te stemmen dan kun je je aanmelden voor een leenapparaat. Dit kun je aangeven bij het aanmelden voor de bijeenkomst. Het aantal leenapparaten is beperkt dus wees er snel bij.

Meld je hier aan >>