24 februari 2016, om 18:30, Chez Bernard - Jourdanplein 47, Etterbeek | Chez Bernard - Jourdanplein 47, Etterbeek

Rode Stamtafel

Woensdag 24 februari vindt alweer de vijfde Rode Stamtafel plaats van PvdA Brussel/België! Na een volle maand aan voorbije edities is er al een heuse traditie opgebouwd. Schuif aan vanaf 18.30 bij l’Espérance/Chez Bernard, place Jourdan 47, 1040 Etterbeek, om het glas te heffen en bespreken wat er politiek in Nederland, Europa en de rest van de wereld gebeurt.

Morgen bovendien als speciale gast Herman Van Der Plas, die na zijn carriere als Afdelingssecretaris bij de PvdA Brussel, nu voor minister Bussemakers het Nederlandse voorzitterschap mede in goede banen moet leiden. Hij zal ons meer kunnen vertellen over de prioriteiten van de regering en de discussies in de wandelgangen. Daarnaast uiteraard ook aandacht voor de Brexit en het Oekraïne referendum in Nederland.

Iedereen met een progressieve inslag is welkom, zowel (aspirant) leden als langswaaiende Nederlanders die in Brussel korter of langer vertoeven.

—–

(Vrijwel) iedere woensdag vanaf 18.30 organiseert PvdA Brussel/België een Rode Stamtafel in café l’Espérance/Chez Bernard op het Jourdanplein.

Na enkele succesvolle uitvoeringen is er al een heuse traditie opgebouwd, en om dat te vieren blijven we het glas heffen en bespreken wat er politiek in Nederland, Europa en de rest van de wereld gebeurt. Kom dus gezellig langs!

Ook wel ROODwitblauwcafé genoemd, zijn we dit initiatief gestart in het kader van het Nederlands Voorzitterschap van de EU. Zo hopen we hier ook langswaaiende Nederlanders te kunnen uitnodigen die in Brussel korter of langer vertoeven, om zo bij een Belgische pint in gesprek te gaan over het Europese project en de relevantie voor mensen in Bakkeveen.

Kortom: Woensdags, Chez Bernard – Jourdanplein 47 in Etterbeek – aanschuiven vanaf 18.30. Van harte welkom!

Contact: brussel@pvda.nl (of gewoon hier op fb natuurlijk)