8 juli 2014, om 22:00, De Pascalestraat 26, 1000 Brussel | De Pascalestraat 26, 1000 Brussel

BBQ met de nieuwe PvdA EP Fractie

Beste vrienden,

met veel plezier nodig ik jullie uit voor een gecombineerde avond cultuur, politiek, culinair genot en wellicht zelfs sportbeleving, met de afdeling Brussel + aanhang, de nieuwe PvdA fractie in het Europees Parlement bestaande uit Paul Tang, Agnes Jongerius en Kati Piri, en de oude en nieuwe medewerkers van die fractie.

17:30 Beerfactory, Place du Luxembourg, 6 1050 Bruxelles
Begin Stadswandeling onder de bezielende leiding van bestuurslid Lara Wolters. De wandeling door echte Brussel zal in twee versies worden aangeboden, een korte en een lange. De wandeling zal overgaan in:

19:30 Huis van Daphne van Doorn, De Pascalestraat 26, 1000 Brussel
Barbecue met informele politieke discussie, kennismaking met de nieuwe EP fractie en eventueel nog gezamenlijk de halve finale van het WK voetbal

Aanmelden kan (en moet) via brussel@pvda.nl of via Facebook (https://www.facebook.com/events/811046602239840/?ref_dashboard_filter=upcoming)

Het idee achter deze avond is om de nieuwe mensen die de Partij van de Arbeid komen vertegenwoordigen in het Europees Parlement de stad te leren kennen buiten de Bermuda driehoek Luxembourg, Schuman, Jourdan, te verwelkomen in onze afdeling, te laten netwerken met de weelde aan slimme en goed gepositioneerde partijgenoten en bovenal een avond te ontspannen.

Om het vlot te laten verlopen en genoeg te eten en drinken te hebben, verzoek ik jullie met klem je voor het weekend aan te melden, via bovenstaand mailadres of Facebook pagina. Ook zou het fijn zijn om 1 of 2 politieke vragen te bedenken voor tijdens het politiek café. Tenslotte is deze gelegenheid ook meteen de zomerborrel. Dat betekent dat ook latente sociaal-democraten, partners en potentiële leden welkom zijn, mits ze zijn aangemeld.

Het is een uitgelezen kans om elkaar voor de zomer nog eens te ontmoeten en de volgende vijf jaar vol energie te beginnen dus ik hoop jullie allemaal te zien dinsdag 8 juli om 17:30 en/of om 19:30.

Ook namens het bestuur een vriendelijke groet,

Wouter de Iongh, secretaris Afdeling PvdA Brussel/België